Peli- ja harjoitusajat, ilmoittautumisohje

Squash

Ilmoittaudu SqK:n Rauhalahden ja Fontanellan peli-iltoihin tästä.

Rauhalahti:
Eka pelaaja ilmoittautuu, mutta ei tee vielä varausta. Toka pelaaja varaa yhden kentän. Kolmas ilmoittautuja ei tee lisävarausta, jonka tekee vasta 4 ilmoittautuja (eli varaa toisen kentän käyttöön). Viides iilmoittautuja ei tee lisävarausta jne. jne.
Peli-iltojen käynnit merkitään seinällä olevaan listaan.

Jos ilmoittaudut määräajan jälkeen, on velvollisuutesi varata hallilta lisäkenttä, mikäli ilmoittautumisesi sitä edellyttää.
2-3 pelaajaa: varataan 1 kenttä
4-5 pelaajaa: varataan 2 kenttää
6-7 pelaajaa: varataan 3 kenttää
jne

Ohje: Kun klikkaat em. linkkiä, se vie sinut kirjautumissivulle. Kirjoita oma nimesi; etunimi välilyönti sukunimi (Nimien alkukirjaimet isolla), esim Matti Meikäläinen.

Kun olet pelaajalistassa, klikkaa sähköpostiosoitteesi vieressä olevaa pientä kolmiota. Saat perustietojen keräystä varten lomakkeen. Tarkista tiedot ja täydennä esim puh. nro. Lähetä kutsu uudelleen. Saat omaan sähköpostiisi viestin:
Hei Matti Meikäläinen, Matti Meikäläinen odottaa sinua joukkueeseen squashkuopio. Klikkaa ”tunnuksesi aktiiviseksi” niin saat pääsyn joukkueesi jäsensivuille.

Klikkaa AKTIVOI TUNNUS tekstiä

Tunnuksesi: Matti Meikäläinen
Salasana: järjestelmän antama salasana tulee näkyviin. Klikkaa sitä.
Jos vahvistuslinkki ei toimi, kopioi tämä osoite selaimeesi: http://squashkuopio.nimenhuuto.com/user_emails/1519209/confirm?password=3mgn6ypx&str=N5fD3e

Kun olet aktivoinut tunnuksesi siirry nimenhuuto.com järjestelmään käyttäen saamaasi salasanaa. Sen voi muuttaa itselle mieluisemmaksi (en tiedä onko siinä vaatimuksia merkkien määrän suhteen). Mene pelaajalistaan. Etsi oma nimesi. Paina muokkaa pientä laatikkoa. Avautuu sivu, jossa voi muuttaa omia tietojasi ja vaihtaa salasanasi. Nyt voit ilmoittautua mukaan tapahtumiin. Voit kokeilla esim ilmoittautua peli-iltaan, klikkaa IN-laatikkoa. Tällöin nimesi näkyy laatikkojen yläpuolella olevassa ympyrässä kun viet kursorin sen kohdalle (älä paina kursoria). Jos kuitenkaan et osallistu peli-iltaan, klikkaa OUT-laatikkoa, jolloin nimesi näkyy OUT-listassa (ympyrän sisällä)..

Jos joudut muuttamaan ilmoittautumisen jälkeen, vedä itsesi OUT-laatikkoon.

Jokainen sisään kirjautunut näkee ketkä ovat tulossa tapahtumiin ja kuinka konta on tulossa. Tämän perusteella voidaan varata tarvittava määrä kenttiä.

Fontanella:
Fontanellan lauantain peli-iltaan (klo 15 - 17) tulee ilmoittautua perjantaihin mennessä nimenhuuto.com kautta. Jos pelaajia ei tule tai tulee vain yksi niin kenttien perumista ei tarvitse tehdä, vaan sen tekee lauantaiaamuna Fontanellan henkilökunta.

Viikottaiset peli-illat aikuisille:

Rauhalahden hallissa:
- keskiviikkoisin klo 18.00
- maksu suoraan kassalle

Fontanellassa:
- lauantaisin klo 15.00-17.00. Maksu 5 EUR/kerta, maksu kassalle!

Junioriharjoitukset:

Fontanellassa:
- pienet juniorit lauantaina klo 10.00-11.00 ja tiistaisin klo 18.30.