Kun klikkaat ilmoittautumislinkkiä, se vie sinut Nimenhuudon kirjautumissivulle.

Mene pelaajalistaan ja etsi oma nimesi. Sieltä löydät sähköpostiosoitteesi. Jos et ole vielä kirjautunut aikaisemmin järjestelmään, niin osoitteen vieressä on pieni kolmio. Klikkaa sitä.
Saat perustietojen keräystä varten lomakkeen. Tarkista tiedot ja täydennä esim puh. nro. Lähetä kutsu uudelleen. Saat omaan sähköpostiisi viestin

Hei Matti Meikäläinen,
Matti Meikäläinen odottaa sinua joukkueeseen squashkuopio. Klikkaa ”tunnuksesi aktiiviseksi” niin saat pääsyn joukkueesi jäsensivuille.
Klikkaa AKTIVOI TUNNUS tekstiä

Tunnuksesi: Matti Meikäläinen
Salasana: järjestelmän antama salasana tulee näkyviin
Jos vahvistuslinkki ei toimi, kopioi tämä osoite selaimeesi: http://squashkuopio.nimenhuuto.com/user_emails/1519209/confirm?password=3mgn6ypx&str=N5fD3e

Kun olet aktivoinut tunnuksesi siirry nimenhuuto.com järjestelmään käyttäen saamaasi salasanaa. Sen voi muuttaa itselle mieluisemmaksi (en tiedä onko siinä vaatimuksia merkkien määrän suhteen). Mene pelaajalistaan. Etsi oma nimesi. Paina muokkaa pientä laatikkoa. Avautuu sivu, jossa voi muuttaa omia tietojasi ja vaihtaa salasanasi.
Nyt voit ilmoittautua mukaan tapahtumiin. Voit kokeilla esim ilmoittautua peli-iltaan, klikkaa IN-laatikkoa. Tällöin nimesi näkyy laatikkojen yläpuolella olevassa ympyrässä kun viet kursorin sen kohdalle (älä paina kursoria). Jos kuitenkaan et osallistu peli-iltaan, klikkaa OUT-laatikkoa, jolloin nimesi näkyy OUT-listassa (ympyrän sisällä).

Jos et pääsekään harjoituksiin, vedä oma nimesi OUT-laatikkoon. Tällöin tiedetään oletko tulossa vai et. OUT-laatikkoa klikkaamalla saat siellä olevat nimet näkyviin.